El Consell Comarcal del Baix Penedès farà cinc contractacions en un nou pla d'ocupació

S'incorporaran cinc peons de brigada forestal

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha obert un procés de selecció per a un nou pla d'ocupació, amb l'objectiu de contractar cinc peons de brigada forestal. El termini per inscriure's per aquesta oferta s'obre aquest divendres 14 de febrer i es tancarà el 27 d'aquest mateix mes. Les inscripcions es poden fer a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) del Vendrell, situada al Camí Reial, 17-19.

Requisits per optar a les places

Entre els requisits que es demanen per optar a la selecció hi ha que s'estigui inscrit a l'Oficina de Treball de la Generalitat com a demandant d'ocupació no ocupat, no haver participat en cap pla d'ocupació de la Diputació de Tarragona de les convocatòries dels anys 2018 i 2019, i estar en possessió del nivell de català exigit a la convocatòria, que és el certificat de nivell bàsic - A2. En cas que no es disposi del nivell de català exigit, es realitzarà una prova de coneixements de llengua catalana per acreditar-ne els coneixements.

 

Incorporacions a partir del 15 de maig

Des del Consell Comarcal han explicat que es farà una prova escrita el 20 de març i una entrevista el 17 d'abril. La data prevista per començar a treballar és el 15 de maig del 2020. Les tasques dels treballadors que se seleccionin seran fer manteniment i desbrossament de camins, arrencar vegetació herbàcia i arbustiva, fer neteja i desbrossament dels vorals dels camins, o fer neteja i manteniment de les rieres. 

També es faran treballs en entorns naturals i zones verdes de diferents municipis de la comarca, com ara el desbrossament, la poda d'arbres, l'arranjament de marges i la neteja de vorals naturals. Els municipis del Baix Penedès on es faran les actuacions seran Bellvei, l'Arboç, Santa Oliva, Llorenç del Penedès i Banyeres del Penedès.

 

També et pot interessar: