Un carrer de la platja de Calafell.

El Consell Comarcal del Baix Penedès ofereix càpsules formatives gratuïtes pel comerç

Són sis sessions que es faran al llarg del mes d'octubre

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha anunciat que aquest mes d'octubre farà sis sessions formatives adreçades al comerç, que seran gratuïtes. És una de les accions impulsades dins del Pla de Reactivació Econòmica de la comarca.

Dues accions de tres sessions cadascuna

Les primeres tres càpsules seran presentades per la consultora IESTQM, que desenvolupa el Pla de Reactivació. Seran els dies 5, 13 i 20 d'octubre, amb un format audiovisual que es podrà trobar a la web del Consell. En aquestes sessions, a càrrec del doctor Alexis Bañón, es parlarà dels «valors diferenciadors i de supervivència del comerç tradicional».

La segona acció formativa anirà a càrrec de l'empresa Misoluzion, els dies 14, 21 i 28 d'octubre. El docent Carlos González impartirà sessions de dues hores sobre la digitalització del comerç i les botigues 'on-line'. Per assistir caldrà fer una inscripció prèvia al mail plareactivacio@baixpenedes.cat.

El Consell Comarcal va presentar al principi d'aquest 2021 el Pla de Reactivació Econòmica. A la seva diagnosi, es va arribar a la conclusió que prop de 3.000 empreses del Baix Penedès necessitaven un reforç urgent.