Carrer comercial del Vendrell.

El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta una campanya de dinamització del comerç

Es durà a terme en nou municipis de la comarca

Dins del Pla de Reactivació Econòmica del Baix Penedès, el Consell Comarcal ha presentat una campanya de dinamització comercial. Amb el nom de 'Baix Penedès: Tot el que necessites i més', la campanya es durà a terme el mes de desembre en nou municipis de la comarca.

Aquests són els del Vendrell, Calafell, l'Arboç, Banyeres, Bellvei, Cunit, la Bisbal, Masllorenç i Santa Oliva. Comprendrà tant la difusió d'anuncis a través de les xarxes socials com l'impuls d'activitats per promocionar el comerç.

El conseller d'Ocupació, Christian Martínez, ha destacat el «gran atractiu i les potencialitats» que té la comarca. Per això ha convidat a tothom «a venir, comprar i conèixer la nostra oferta, que és variada i de qualitat». La campanya està subvencionada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, que aportarà 12.400 dels 15.000 euros que costa.

Des del Consell també s'ha anunciat un estudi per definir un pla d'ocupació de locals buits i propostes per a la recuperació de l'activitat comercial. Es durà a terme als municipis de l'Arboç, Bellvei i Santa Oliva, amb un cost de 14.000 euros.