El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Penedès.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Penedès es reactiva dos anys després

Hi prenen part diferents entitats de dotze municipis de la comarca

El Consell Consultiu de la Gent Gran (CCGG) del Baix Penedès ha reactivat la seva activitat dos anys després. El divendres 17 de juny es va fer una reunió amb representants de les entitats de la tercera edat de dotze municipis de la comarca. També hi va ser el president del Consell, Joan Sans, i el conseller de la gent gran, Francisco Rocha.

La comissió executiva va presentar el pla de treball que s'ha d'aplicar aquest mandat, amb la voluntat d'ampliar aquest òrgan. El Consell Consultiu ha de vetllar per donar veu i defensar els drets del col·lectiu de la gent gran del Baix Penedès.

Entre els acords que es van prendre hi ha el d'ampliar l'òrgan amb nous membres. També que sigui el referent per fer arribar les reivindicacions, opinions o dubtes als encarregats de gestionar les polítiques de la comarca. 

En aquest sentit, es va fer una crida a les entitats i associacions de gent gran per sumar-se al Consell Consultiu. D'aquesta manera podran «potenciar i canalitzar tots els aspectes que tenen relació amb les persones grans i les associacions de la comarca».