Cunit limita amb el Garraf.

Convoquen una concentració a Cunit per impedir la tala d'un bosc mediterrani

SOS Natura s'oposa al projecte d'urbanitzar el sector Miramar

La plataforma SOS Natura Cunit ha convocat per aquest diumenge 12 de setembre una concentració a la rotonda del Bonpreu i Repsol. Es tracta d'un acte de protesta «per impedir la tala d'un bosc mediterrani de més de 91.000 m²». La convocatòria és a les onze del matí.

Lamenten que a la zona s'hi preveu construir «un polígon industrial i un hotel de carretera, a més d'edificar un centenar d'habitatges unifamiliars». Es tracta del projecte urbanístic del sector Miramar, que a principis d'aquest any ja va aixecar les crítiques del grup ecologista Geven.

La convocatòria, que es fa sota el lema de '+ verd, - gris', també servirà per protestar contra altres projectes urbanístics com el de la Plana del Castell. Igualment, la plataforma també lamenta la «manca de neteja de boscos, parcs i carrers». Han demanat als assistents que portin xiulets, cassoles o olles per fer soroll.

Revisió a fons del POUM

SOS Natura és una de les entitats que han impulsat una recollida de firmes per demanar que es faci «una revisió a fons» del POUM. Junt amb el Geven i amb la plataforma Salvem la Plana del Castell, consideren que en els temps actuals és «irreal i insostenible».