Presentació de la Fira de Santa Teresa 2020 del Vendrell.

La Covid-19 porta el Vendrell a organitzar una Fira de Santa Teresa molt diferent

El municipi celebrarà entre el 9 i el 18 d'octubre un FiraShop, un FiraTapa i un FiraTast

El Vendrell tindrà Fira de Santa Teresa aquest mes d'octubre del 2020, tot i que serà molt diferent de l'habitual. La pandèmia del coronavirus que afecta tot el món des de principis d'any ha obligat a plantejar un certamen totalment canviat, que bascularà sobre tres eixos, el FiraShop, el FiraTapa i el FiraTast. Un format especial que es farà entre els dies 9 i 18 d'octubre i que vol convertir la ciutat en «un aparador comercial».

«Tot i la situació actual, la intenció ha estat sempre mantenir el màxim de les activitats, perquè en depèn tant l'economia local com el teixit social i emocional del Vendrell», ha afirmat l'alcalde del municipi, Kenneth Martínez. Per això, la Fira 2020 suposarà «un retorn als orígens, apostant per dinamitzar directament el comerç local i les botigues repartides pel municipi», ha afegit la regidora de Comerç, Luz Ramírez.

Experiències als comerços i tapes als bars

Així, enguany no hi haurà estands en cap punt del centre del Vendrell, però els comerços oferiran descomptes i experiències diverses als comerciants, a canvi de ser promocionats a través dels canals corporatius del consistori. Pel que fa als restaurants i bars, aquests impulsaran una ruta de tapes acompanyades per beguda, i que tindran un preu de 3,50 euros. En total hi prenen part 34 comerços i 17 establiments de restauració.

La tercera pota serà el FiraTast, un espai virtual gestionat per l'associació Terra i Taula on s'oferiran 'show cookings' utilitzant els productes de proximitat. Pels més petits es mantindrà un espai d'atraccions a la plaça de la Sardana, però de dimensions més reduïdes de l'habitual. També hi haurà el mercat de brocanters i des del consistori s'ha avançat que es donaran a conèixer en els pròxims dies diverses actuacions culturals.