Pla obert d'una família que ha participat en la manifestació dels treballadors de la fàbrica de Saint-Gobain de l'Arboç.

La crisi de Saint-Gobain amenaça una altra empresa de l'Arboç

Perillen 43 llocs de treball a l'empresa subcontractada Bergé Logística

La crisi desencadenada al Baix Penedès pel tancament d'una de les plantes que Saint-Gobain té a l'Arboç està provocant un efecte dominó al territori. Si el tancament de la divisió Glass afecta uns 120 treballadors, ara se'n sumen 43 més que estan en perill a l'empresa Bergé Logística, que està subcontractada per Saint-Gobain.

Vaga indefinida

Els treballadors asseguren que la 'Cristalera' ha rescindit el contracte amb Bergé, una notícia que van conèixer de manera no oficial el passat 7 d'octubre. Això suposa una nova amenaça de tancament d'una empresa arbocenca, que afectaria 43 famílies més. Davant aquesta situació, els treballadors han anunciat que comencen una vaga indefinida aquest dimecres 14 d'octubre.

L'assemblea de treballadors considera «il·legal i llardosa» la decisió de Saint-Gobain i lamenten que l'empresa els estigui «robant» el seu lloc de treball i «el futur» de les seves 43 famílies. Els treballadors de Bergé estaven patint actualment un ERTO diversos dies de cada mes.