Imatge de l'Ajuntament del Vendrell

Critiquen que l'Ajuntament del Vendrell es gasti diners en «un pamflet propagandístic i partidista»

Junts pel Vendrell creu que és una despesa que s'hauria pogut evitar

El grup municipal de Junts pel Vendrell ha criticat, en una nota de premsa, la publicació de la revista anual 'Plaça Vella' per part de l'Ajuntament del Vendrell. Des de Junts creuen que en l'actual moment «d'emergència sanitària» i «crisi econòmica», no es pot valorar de forma positiva «la impressió i enviament d'una revista d'informació municipal que ha esdevingut un pamflet purament propagandístic i partidista del govern».

Destinar els diners a altres causes

El grup municipal creu que la despesa de «6.000 euros» que ha costat la seva publicació «podria haver estat destinada a altres causes, com per exemple donar ajuts directes a nous establiments, promocionar el petit comerç o pal·liar el tancament de comerços». Igualment, apunten que fer un resum anual imprès i enviat a les cases «no té sentit» en ple segle XXI, i aposten per fer publicacions «per Internet i amb una periodicitat més elevada».

Tal com ja han fet altres partits abans, des de Junts lamenten que la publicació «no s'ajusta al criteri de neutralitat que han de mantenir els mitjans de comunicació i les publicacions públiques», ja que desplaça «excessivament el focus a favor del PSC». Per últim, també critiquen que a la publicació s'hagin «oblidat accions ciutadanes importants» d'aquest 2020, com han estat «la Xarxa de Suport del Vendrell o les iniciatives ciutadanes de solidaritat que tan útils han estat».