El grup de country Allwoods.

Tot a punt a Cunit pels concerts de les Nits de Glòria 2021

El cicle canvia d'ubicació i es trasllada a la plaça de Jaume Vidal

Cunit programa de nou les Nits de Glòria, cinc actuacions musicals que es faran entre el 13 i el 22 d'agost, a les 22.30 hores. Per complir amb les normes sanitàries, el cicle canvia d'emplaçament i es trasllada a la plaça de Jaume Vidal. Caldrà reserva prèvia i tenir la mascareta posada en tot moment.

Cinc concerts en deu dies

El cicle s'obra el divendres 13 d'agost amb el grup terrassenc de country Allwoods, que presenta el seu segon disc 'Stories of a Lonely Tree'. El dissabte 14 serà el torn del Ray Cuza Quintet i la seva música popular cubana.

Ja el dia 20 s'ha programat el concert dels Gospel Soul·lution, una banda que combina soul, gòspel, jazz i espirituals. El dia 21 actuarà la Big Penedès Band, una formació de músics penedesencs que oferirà una selecció de clàssics del gènere. Per últim, el 22 hi haurà el concert 'Cançons de la mar', amb la soprano Charo Tris i el pianista i Claudi Suzin.

La reserva d'entrades es pot fer a través de la web Entradium o presencialment a l'Espai Jove, al carrer dels Horts, 5. En aquest cas, les reserves pels dos primers concerts es poden fer els dies 9,10,11 i 12 d’agost, de 10.00 a 13.00 hores. Les reserves pels tres últims concerts s'han de fer els dies 16,17,18,19 d’agost, durant el mateix horari.