La Plana del Castell de Cunit.

Cunit convoca els ciutadans a una sessió informativa sobre el Pla Director Urbanístic de la Generalitat

S'explicarà com el PDU afecta els diferents sectors del POUM

Els veïns de Cunit estan convocats el pròxim dijous 4 de novembre a una sessió informativa sobre el Pla Director Urbanístic (PDU) de la Generalitat. Aquest pla ha de servir per revisar els sòls no sostenibles del litoral català i afecta diferents sectors de Cunit.

La sessió informativa, que es farà a les 19.00 hores a la sala del Casal, servirà per explicar com afecta el PDU als sectors del POUM de Cunit. També es vol compartir amb els ciutadans de quina manera es pot participar en el procés.

L'afectació a Cunit

La Generalitat vol que amb el nou pla es revisi el planejament urbanístic vigent a Catalunya «amb criteris de sostenibilitat». El PDU inclou set sectors urbanitzables de Cunit, entre ells els de Miramar i la Plana del Castell, que tenen una gran oposició ciutadana. 

Però d'aquests set sectors, la Generalitat només ha aplicat la suspensió immediata en tres d'ells, els de Cal Santó, les Pedreres i Cunit Sud. Entitats ecologistes o partits com la CUP han demanat que la moratòria s'apliqui a tots set sectors.