Cunit encendrà les llums de Nadal amb una festa per a les famílies

S'han posat un total de 32 ornamentacions al nucli antic i estructures a les entrades de les urbanitzacions

Cunit farà una festa familiar el pròxim dijous 5 de desembre per encendre les llums de Nadal i inaugurar la campanya comercial relacionada amb aquestes festes. L'acte es farà a partir de les 17.30 hores a la plaça de la Vila, i es comptarà amb un espectacle d'animació i xocolatada pels més menuts. Des de l'Ajuntament de Cunit han explicat que aquest any s'han posat 32 estructures lumíniques al nucli antic, distribuïdes al llarg dels carrers comercials. 

 

Un arbre de dotze metres d'alçada a la plaça de la Vila

A la plaça del Casal s'ha instal·lat una ornamentació especial, mentre que a l'avinguda de Barcelona hi ha quinze elements en forma d'arbre de nadal, que fan 2,80 metres d'alçada, a més de quatre estrelles, quatre arbres i quatre estructures triangulars al llarg de l'avinguda. El lloc central de la il·luminació serà la plaça de la Vila, amb guarniments al balcó i un arbre de dotze metres d'alçada i quatre de diàmetre, que estarà acompanyat de tres figures lumíniques de 2,5 metres d’alçada.

A la C-31 també s'hi posarà ornamentació de Nadal, amb una estructura de benvinguda a la rotonda d'entrada des de Cubelles i tres arbres de 2,60 metres d'alçada. A la rotonda que limita amb Segur de Calafell es posarà una altra estructura similar de benvinguda. Els accessos a les urbanitzacions també estaran il·luminats amb un element decoratiu a cada entrada

Una festa de referència a Cunit

La regidora de Comerç de Cunit, Beatriz Luque, ha destacat que l'objectiu és fer del Nadal «una festa de referència a Cunit», afegint que la il·luminació «és una part important del sentiment nadalenc, ja que vesteix el poble però també ajuda a la dinamització comercial». Des del consistori cunitenc han convidat a tots els veïns a participar en la festa d'encesa de llums del dijous 5 de desembre, amb la qual es donarà entrada a la temporada nadalenca.