La Plana del Castell de Cunit.

Cunit farà una jornada informativa sobre el Pla Director Urbanístic de sòls no sostenibles

L'Ajuntament vol explicar les actuacions que la Generalitat té previstes per cada sector

L'Ajuntament de Cunit ha anunciat que farà una jornada informativa sobre el Pla Director Urbanístic (PDU) de sòls no sostenibles del litoral. L'avanç d'aquest PDU llista els projectes d'urbanització que s'han de revisar o sobre els quals s'aplica una moratòria d'un any.

A Cunit, la revisió afecta set sectors, tot i que la moratòria només s'aplica en tres, els de Cal Santó, Cunit Sud i les Pedreres. Des d'entitats ecologistespartits com la CUP ja han demanat que la suspensió de llicències s'apliqui també als altres quatre sectors. Aquestes són els dos de la Plana de Castell, el de Miramar, i el del Càmping.

Actuacions previstes a Cunit

La jornada informativa, que encara no té data, s'ha organitzat a través de la Comissió Cunit Futur, que integren tots els grups municipals. El PDU vol revisar el desenvolupament urbanístic del litoral català aplicant criteris de sostenibilitat, i s'ha iniciat un procés de participació ciutadana

L'equip de govern de Cunit vol explicar als veïns com afecta el PDU als sectors del POUM de Cunit i quines actuacions hi ha previstes. També vol compartir de quina manera els ciutadans poden prendre part al procés. La jornada funcionarà amb inscripció prèvia, que es podrà fer quan s'anunciï la data d'aquesta.