Cunit celebra la 5a edició del seu Festival de l'Humor

Durant quatre dies, la plaça del Casal acull actuacions humorístiques i monòlegs d'alt nivell

Va començar el 2015 com una iniciativa de dos joves del municipi, Guillem Estadella i Júlia Figuerola, i amb cinc anys s'ha consolidat com un dels esdeveniments ineludibles de l'estiu a Cunit. El Festival de l'Humor (#FesHumorCunit) arriba aquest 2019 a la seva cinquena edició, que tindrà lloc els dies 8, 9, 10 i 11 d'agost, i ho fa amb un programa ambiciós amb el qual es vol celebrar la seva implantació al municipi.

Un cop més, la plaça del Casal acollirà durant quatre nits les diferents actuacions humorístiques i els monòlegs dels participants. Aquesta és la segona edició del festival que té lloc a l'aire lliure, després de la magnífica acollida de passat 2018, on es va comptar amb prop de 1.600 espectadors. Amb la intenció de seguir creixent i consolidant-se en el panorama estiuenc d'esdeveniments, els seus organitzadors han preparat una cinquena edició plena d'al·licients de tota mena.

El programa del 5è Festival de l'Humor de Cunit

El certamen comença amb un plat fort en forma de la pregonera que encetarà el festival, el dijous 8 d'agost a les 22.30 hores, que serà la monologuista i actriu Eva Cabezas. Ella encendrà la metxa amb el pregó de l'humor. El divendres 9 d'agost, també a les 22.30 hores, serà el torn del 'Calladitas Tour', provinent del Molino de Barcelona, i amb Jessika Rojano i Sil de Castro com a protagonistes

El dissabte 10 hi ha una doble funció, que comença a les 20.00 hores amb el mag i humorista Jordi Pota. A les 22.30 hores serà el moment del clàssic Concurs de Monòlegs, en el qual hi prendran part cinc concursants i serà presentant per Joaquin Berrolo. Per finalitzar, el dilluns 11 es farà l'espectacle d'improvisacions del grup Impro Acatomba, també a les 22.30 hores. Tots els espectacles es fan a la plaça del Casal, als peus de l'església de Sant Cristòfol, i enguany es comptarà amb el Food Truck de la Yaya Luisa que oferirà refrescs, combinats, mojitos o Hot Dogs. 

 

També et pot interessar: