El canvi de municipi entre Calafell i Cunit.

Cunit millorarà la senyalització viària a diferents carrers del municipi

També es renovarà la pintura dels passos de vianants

L'Ajuntament de Cunit ha anunciat que durant la segona quinzena d'aquest mes de setembre es duran a terme diverses millores referents a la senyalització viària en diferents carrers del municipi. El projecte de senyalització horitzontal i vertical consistirà a renovar la pintura dels passos de vianants i de la senyalització que hi ha en diferents encreuaments.

Prioritzar les zones amb més afluència de gent

Els punts que es prioritzaran seran aquells que són més sensibles i que compten amb una afluència de vianants més gran, com poden ser les zones pròximes a les escoles o les àrees comercials. Igualment, s'aprofitarà per canviar la senyalització vertical que estigui en mal estat. El projecte s'ha adjudicat a l'empresa Proseñal SLU per un import de 81,541 euros i la durada de l'actuació serà d'un mes i mig.

El regidor de Via Pública de Cunit, Jaume Casañas, indica que amb aquesta actuació es vol «garantir una mobilitat segura a Cunit, especialment als llocs amb més afluència de persones, però amb la voluntat de millorar cada carrer del municipi». Cal recordar que està previst que abans d'acabar aquest any 2020 comencin les esperades obres de remodelació del C-31 al seu pas pel municipi, que s'han començat a licitar aquest passat mes d'agost