Carreras i Casañas destapant la nova imatge gràfica.

Cunit renova la seva imatge institucional per potenciar l'acollida de nous veïns i el turisme familiar

La nova marca vol reforçar la imatge de municipi «acollidor»

Amb la voluntat de reforçar el caràcter «acollidor» del municipi, l'Ajuntament de Cunit ha presentat la seva nova imatge institucional. Es tracta d'un nou logo que s'inspira en l'entorn natural, les planes agrícoles i la façana marítima, per crear una marca pròpia.

«És important modernitzar la institució i ser coherents amb la realitat que tenim actualment», ha remarcat l'alcaldessa, Dolors Carreras. Una realitat que indica que l'arribada de nous veïns ha crescut exponencialment amb la pandèmia. El passat 2020 es van sumar 1.200 nous empadronats.

Vessant acollidor

Des del consistori creuen que és clau mostrar el vessant més «acollidor» i «pròxim» amb els veïns, alhora que es marquen distàncies amb temps passats. «Encetem una nova etapa per posar Cunit al mapa», ha afegit l'alcaldessa.

El regidor de Turisme, Jaume Casañas, ha destacat que la nova marca és «un complement perfecte per fer un pas endavant tot junts». «Som municipi d'acollida del turisme familiar i ens omple d'orgull saber que som capaços d'unir ciutadania autòctona i turisme any rere any», ha afegit. 

El disseny del nou logotip mostra tres vectors inferiors que representen els atributs característics de la població, el mar, la vegetació i la vinya i la terra. Els tres vectors es doten d'un cromatisme basat en els colors del paisatge cunitenc. El blau representa el mar; el verd, la vegetació i el groc terrós, la terra i la vinya.

El nou logotip institucional de Cunit.
El nou logotip institucional de Cunit ja s'ha presentat. | Ajuntament de Cunit