Operaris retirant arbres a Cunit.

Cunit substitueix diversos arbres que provocaven l'aixecament de voreres

En alguns trams es posarà un nou arbrat amb arrelament vertical

L'Ajuntament de Cunit ha començat aquesta setmana a retirar diversos arbres de la zona urbana que provocaven l'aixecament de voreres amb les seves arrels. Des del consistori han apuntat que s'ha pres aquesta decisió pel perill per la seguretat dels vianants que això suposava, ja que provocaven caigudes en zones molt transitades.

Nous arbrat amb arrels verticals

Tot i que la mesura ha aixecat crítiques entre part del veïnat, des de l'Ajuntament han assegurat que es posarà un nou arbrat amb arrels verticals en alguns trams, de manera que no es repeteixi el problema. De totes maneres, només es posaran en aquells trams de vorera de més d'1,8 metres, que és el que marca la normativa, mentre que en els trams de menys amplada no se'n posaran.

El que sí que es farà serà una reparació completa de totes les voreres afectades, per prioritzar la seguretat dels vianants. Les actuacions s'estan fent a la rambla del Prat entre l'avinguda del Castell i la de Sitges, a l'avinguda de les Sorres, a l'avinguda Europa, i a l'avinguda de Barcelona, en el tram lateral nord comprès entre la carrerada de Santa Coloma i el carrer d'Enric Granados.