La Cercavila de Balls Populars a Cunit per Festa Major en imatges!

Cunit suspèn la festa major i tots els esdeveniments programats per l'estiu

El pressupost de les festes es destinarà a fer front a les necessitats sobrevingudes per la pandèmia

L'Ajuntament de Cunit ha decidit suspendre la Festa Major i els diferents esdeveniments programats per aquest estiu com a mesura de prevenció davant el coronavirus. El consistori ha confirmat que enguany no es farà la festa en honor a Sant Cristòfol, que té lloc el 10 de juliol, ni tampoc activitats habituals de l'estiu com la Xarel·lada, la Fira d'Artesania, el Food Truck Festival, el Vòlei Nit, el cicle de concerts Nits de Glòria, la Shopping Night, el Festival de l'Humor o la Fira d'Estiu.

Pal·liar la caiguda d'ingressos

A més de ser una mesura de prevenció davant la Covid-19, l'Ajuntament preveu destinar els diners d'aquestes activitats a fer front a les necessitats sobrevingudes per la pandèmia. El govern local calcula que deixarà d'ingressar prop d'1,5 milions d'euros que estaven previstos al pressupost pels efectes de la pandèmia, i prefereix que els diners de les festes es facin servir per ajudar els veïns i els comerciants del municipi.

 

«Gran reencontre» amb la cultura el 2021

La regidora de Cultura de Cunit, Montse Càmara, ha remarcat la necessitat d'extremar les precaucions aquest any, per minimitzar el risc de contagi, i ha avançat que es prepara «un gran reencontre de cara al 2021» si tot evoluciona positivament.