La Festa Major d'estiu de Cunit.

Cunit viurà una Festa Major intensa amb el retorn de les cercaviles i el correfoc

L'Orquesta Maravella, els Catarres, Suu o Damaris Gelabert són alguns dels noms destacats

Cunit es prepara per viure una Festa Major intensa i amb tota la seva esplendor. Després que el 2020 s'hagués de suspendre per la pandèmia, l'edició del 2021 encara va tenir moltes restriccions. Per això el municipi baixpenedesenc viu la festa d'aquest 2022 com el verdader retorn de la seva festivitat gran. 

D'aquesta manera, actes com les cercaviles o el correfoc es podran tornar a celebrar i s'esperen molt concorreguts. També els concerts joves i les activitats familiars i infantils. Alguns dels noms destacats són els de l'Orquestra Maravella, els Catarres, Suu o la Damaris Gelabert.

Pregó, correfoc infantil i Catarres per començar

El pregó d'inici de la festa, el divendres 8, anirà a càrrec de la colla local 'Tocats pel Foc', a les 21.30 hores a la plaça del Casal. Després es farà el correfoc infantil pels carrers del centre i un concert dels Catarres a l'avinguda de la Font. A la plaça de Jaume Vidal hi haurà el concert de l'Orquestra Maravella.

El dissabte 9 a les 19.00 hores es farà la cercavila de balls populars, mentre que a les 21.45 hores arribarà el torn del Correfoc. La música aquest dia anirà a càrrec de Suu a l'avinguda de la Font i el grup de versions 37Grados a la plaça del Casal.

El diumenge 10 es farà l'ofici solemne en honor a Sant Cristòfol, seguida d'una benedicció de vehicles. Una ballada de sardanes, una festa dels colors i la comèdia teatral 'Cunyades' seran els actes de la tarda. La festa acabarà el dilluns 11 amb l'actuació de Damaris Gelabert i del grup d'havaneres Barcarola.