Cunit es prepara per a una nova edició del Torneig de Vòlei Platja Nocturn

La competició tindrà lloc els dies 4 i 5 d’agost

Els dies 4 i 5 d’agost se celebrarà una  nova edició del Vòlei Nit a Cunit, un torneig nocturn de vòlei platja 4x4 que porta celebrant-se des de l’any 1995 a la localitat del Baix Penedès.  L’acte tindrà lloc aquest cap de setmana a les platges del municipi.

L’objectiu d’enguany del campionat és tornar-se a convertir en un referent i en un punt de trobada de jugadors, jugadores i públic. Com en les dues darreres dècades, l’Ajuntament de Cunit, juntament amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i Joventut, ha estat l'encarregat d'organitzar el torneig de vòlei platja nocturn.

Detalls i categories del torneig de Vòlei Nit a Cunit

El torneig consta d’un total de tres categories. Per un costat, hi ha la sub16 pels nois i nois que tinguin menys de setze anys.També hi ha la categoria popular mixta, en la qual sempre hi haurà d’haver una noia jugant i com a mínim dues noies inscrites al campionat. Finalment, hi ha la categoria popular masculí.

Un dels requisits principals és que  només podran jugar els partits tots els jugadors i jugadores que s’hagin inscrit abans de començar el torneig de vòlei. A més, el dia 4 d'agost a les 20.45 hores, totes les persones que hi vulguin participar hauran d’acreditar la seva identitat a la reunió inicial.

D’altra banda, els participants que vulguin fer la inscripció presencialment haurà d’anar al Complex Esportiu Municipal Els Joncs.  Les places del torneig són limitades i se seguirà l’ordre d’inscripció. Les persones que inscrites abans del 15 de juliol tindran una talla de samarreta garantida. S'oferirà diverses begudes i aigua als participants. Els guanyadors del campionat aconseguiran un sopar totalment gratuït a l'Arrosseria. 

Podeu trobar tota la informació a la pàgina web de Cunit o trucant al telèfon 977 15 92 66.