Imatge d'arxiu d'un autobús de l'empresa Plana

Prop de 9.000 cunitencs han usat el bus urbà en els sis primers mesos de servei

El bus es va recuperar el desembre passat després de vuit anys

Cunit va recuperar el passat desembre el servei de bus urbà després de vuit anys sense. L'Ajuntament ha presentat les dades dels sis primers mesos de funcionament del servei, fins al 30 de juny. En total, 8.993 veïns han fet servir el recuperat servei de bus urbà.

Són xifres que es queden una mica per sota de la previsió inicial que va fer el consistori, que estimava un volum de venda de bitllets del 15%. Eren previsions, però, que es van fer abans de la pandèmia, raó per la qual la valoració del consistori és bona. La venda de bitllets en aquests sis mesos s'ha situat en el 12%.

«Tot i la pandèmia, el nombre d'usuaris s'acosta a la previsió feta en condicions normals», ha apuntat el regidor de Mobilitat, José Manuel Cabada. El regidor destaca que el bus ha tingut «molt bona acollida» i que ja es treballa en diverses millores de cara al futur.

Redefinició del servei

Una d'elles serà la redefinició del servei davant la construcció d'un nou institut, ja que molts dels que l'usen ho fan per anar a centres educatius. També s'incrementaran els viatges a Costa Cunit, que ara són quatre diaris. El títol més venut és la T-10, que fan servir el 60% dels passatgers, seguit del bitllet senzill.