La façana de l'Ajuntament de Calafell.

La CUP de Calafell reverteix part dels salaris dels seus regidors a entitats del municipi

Es tracta de 5.000 euros que s'ofereixen per a projectes transformadors

La CUP de Calafell  ha anunciat la segona convocatòria del 'Retorn Social'. Aquesta és una iniciativa mitjançant la qual el partit reverteix en les entitats del municipi o la comarca part dels salaris dels seus dos regidors. En total són 5.000 euros que s'ofereixen al teixit associatiu local per fer projectes transformadors al municipi.

Les bases del concurs són similars a les de la primera edició i es poden consultar en aquest enllaç. Se'n poden beneficiar entitats, organitzacions sense ànim de lucre i associacions, que desenvolupin la seva activitat a Calafell o a la comarca. Han de presentar un projecte que vagi dirigit a la cultura popular, l'educació, la solidaritat internacionalista, la defensa del territori o el feminisme, entre d'altres.

El termini per presentar els projectes finalitza el 4 de març i la resolució es farà saber cinc dies després. La memòria del projecte s'ha de presentar abans del 17 de març del 2023. En la primera edició, van ser 4.000 euros els repartits entre la Malva Acció Feminista, ADIPAC, Unió  Artística Municipal i Baix Penedès amb el Sàhara.