La Historic Trail de Calafell torna a la normalitat aquest 2022.

La cursa de muntanya Historic Trail de Calafell ja té més de 400 inscrits

Les inscripcions es mantindran obertes fins a arribar a les 600

Calafell celebrarà el pròxim 16 d'octubre la quarta edició de la cursa de muntanya Historic Trail. En la presentació de la prova s'ha anunciat que ja hi ha més de 400 esportistes inscrits, el que evidencia les ganes de tornar a viure aquest esdeveniment amb normalitat. L'Historic Trail es va haver de suspendre el 2020 pel coronavirus, mentre que el 2021 es va celebrar amb diferents restriccions.

El retorn a la normalitat ha disparat les inscripcions, que encara creixeran les pròximes setmanes. Des de l'organització les mantindran obertes fins a arribar a les 600, xifra màxima per poder celebrar la jornada amb totes les garanties. La quarta Historic Trail tindrà la sortida i l'arribada a la Bòbila, als peus de l'absis del Castell de Calafell.

El seu recorregut passa per diferents indrets del patrimoni històric del municipi, on es fan recreacions d'època al pas dels corredors. Es comptarà amb dues modalitats, una cursa de quinze quilòmetres i dificultat elevada i una altra d'onze quilòmetres que es pot fer caminant. La cursa segueix apostant per la sostenibilitat, reaprofitant materials, minimitzant l'impacte i fomentant el respecte per l'entorn.

La recaptació per la venda de samarretes es destinarà a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. L’Historic Trail és fruit de la col·laboració entre l'àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament i les entitats locals Esganguelats i Peterols.