Es presenta la 41a Cursa Popular Vila del Vendrell

L'esdeveniment es fa abans de la Festa Major de Santa Anna

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dijous 27 de juny la 41a edició de la Cursa Popular Vila del Vendrell, un esdeveniment que es fa sempre abans de la Festa Major de Santa Anna. Enguany, la cursa tindrà lloc el diumenge 21 de juliol, a partir de les vuit de la tarda, mantenint el mateix recorregut que els últims anys. Així, hi haurà la cursa Open, la principal, que recorre sis quilòmetres pel centre de la ciutat i el barri del Tancat, amb sortida i arribada a la plaça de Tobies.

Caràcter solidari

A més a més, també hi haurà tres curses infantils, de tres quilòmetres (per nascuts del 2001 al 2005), de 800 metres (nascuts del 2006 al 2009) i 400 metres (del 2010 en endavant). La prova té un caràcter solidari, amb el qual es pot fer una donació mínima d'un euro amb les inscripcions, que es destinarà a pagar la quota al club d'atletisme Runners d'aquells nens i nenes provinents de famílies amb dificultats econòmiques.

Les inscripcions es poden fer a partir del divendres 19 de juliol a la web de Runners el Vendrell, o una hora abans de l'inici de la mateixa a la Rambla. El màxim d'inscripcions és 1.000. La Cursa Popular Vila del Vendrell està organitzada per l'Ajuntament i el Club d'Atletisme Runners. 

 

Martí Anglada, al Vendrell

Per altra banda, el Centre Cívic l'Estació del Vendrell acollirà el pròxim divendres 5 de juliol una conferència del periodista Martí Anglada, a partir de les 19.30 hores. L'acte forma part dels 'Diàlegs per a una República' que impulsa l'ANC del Vendrell. Sota el títol de 'El món que ens observa', Anglada donarà una ullada general sobre les expectatives i les pors amb què observen el conflicte entre Catalunya i Espanya els països més significatius de l'entorn europeu i dels altres continents. A més de la seva tasca com a periodista, Anglada va formar part de les llistes de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2017.