Damaris Gelabert en concert.

Curts, havaneres, Damaris Gelabert... arriba el segon 'Dona'm cultura' de l'Arboç

Una de les novetats serà el primer Festival de Curtmetratges

L'Arboç celebrarà durant el mes de juliol la segona edició del 'Dona'm cultura', un cicle d'espectacles per a totes les edats. Es tracta de concerts i actuacions gratuïtes que tindran lloc els divendres i els dissabtes del mes de juliol en diferents indrets.

Encetarà el cicle el DJ Julen el dissabte 2 a la plaça de la Puntaire, amb música perquè els més joves ballin. El diumenge 3 serà el torn de Damaris Gelabert i el seu espectacle 'Mou el cos'. Una actuació per a tota la família que se celebrarà a les 19.30 hores a la pista exterior del Poliesportiu.

El segon cap de setmana hi haurà la gran novetat d'aquesta edició, el primer Festival de Curtmetratges. La plaça de la Puntaire acollirà el divendres 8 i el dissabte 9 aquest certamen, amb sessions a les 22.00 i a les 23.15 hores. Una selecció dels millors curts del circuit nacional dels anys 2021 i 2022 a càrrec de Frame Film Festival. 

El dissabte 16 de juliol el Grup de músics de carrer faran un tribut a Txarango a la pista del Poliesportiu a les 22.00 hores. El 23 de juliol les protagonistes seran les havaneres, amb el Grup Montjuïc, que actuarà a la plaça de Catalunya a les 21.00 hores. 

El 'Dona'm cultura' acabarà el 30 de juliol amb l'espectacle infantil 'Salta, canta i balla', a càrrec dels Pallassos Tete. L'actuació es farà a la plaça de Catalunya a partir de les 19.00 hores.