Dani Nel·lo.

Dani Nel·lo torna al Vendrell amb 'Los saxofonistas salvajes'

Aquesta setmana també comencen els actes previs de Sant Jordi

Dani Nel·lo torna al Vendrell dins la programació del Temporada, amb un concert que farà aquest dissabte 20 d'abril, a les 20.30 hores, a l'Auditori Pau Casals. En aquest cas, Nel·lo arriba a la capital del Baix Penedès amb un projecte que porta per nom 'Los saxofonistas salvajes', centrat en els creadors d’un llenguatge musical a través del saxo que va marcar la història de la música del segle XX.

D'aquesta manera, Dani Nel·lo recull la veu dels saxofonistes que van iniciar i continuar aquest llenguatge visceral i salvatge. En la gira del nou àlbum interpreta versions de temes d’alguns dels seus herois musicals, com ara Arnett Cobb, Noble Warts o Red Prysock. Tant els més coneguts com els més anònims, tant en separat com en conjunt, aquests saxofonistes van ser un fenomen únic i insòlit, que es podran reviure aquest dissabte a l’escenari de l’Auditori Pau Casals. Les entrades es poden comprar a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24), o bé a les taquilles del mateix Auditori Pau Casals.

Sant Jordi a la Biblioteca

El Vendrell també es va preparant ja per la Diada de Sant Jordi, que enguany arriba just després de la Setmana Santa. Alguns dels actes destacats es faran a la Biblioteca Terra Baixa, el mateix dia 23, en el qual estarà oberta tant el matí com a la tarda. Prèviament, el dijous 18 d'abril, a les sis de la tarda, hi haurà una sessió de contes de Sant Jordi sota el títol 'El drac devorador de pizzes', a càrrec de Xavi Demelo i Marcelo Arnal. A les set se celebrarà l’espectacle de dansa 'Ballant Ballàvem', a càrrec de la coreògrafa Laia Santanach i basada en l’obra de Joan Corominas.

Ja el dimarts 23 es farà a les sis de la tarda el sisè Pregó de la Lectura, a càrrec del Ball de Diables del Vendrell, amb motiu del 40è aniversari de la seva recuperació. Tot seguit es procedirà a la presentació del conte 'La Rosa de Foc', un conte del Ball de Diables del Vendrell inspirat en la llegenda de Sant Jordi, que anirà a càrrec de Jordi Urpí i Jordi Pellicer, autor i il·lustrador, respectivament.