Integrants de la Xarxa Vendrellenca.

Demanen que l'Ajuntament del Vendrell faci més inversions als barris

La Xarxa Vendrellenca lamenta que els últims dos anys només s'hagi invertit al centre i a Coma-ruga

La Federació Xarxa Vendrellenca ha demanat a l'Ajuntament que faci més inversions als barris de la ciutat. Segons Antonio García, portaveu de l'entitat, «els últims dos anys només s'han fet inversions al centre i a Coma-ruga», en referència al FEDER. Per això creuen que cal estendre aquestes partides a altres barris que fa temps que no reben inversions.

Un d'ells és el Nou Vendrell, on des de l'associació de veïns critiquen que no s'asfalta cap carrer des dels anys vuitanta. També el nucli del Francàs se sent «abandonat» per l'administració. «Hi ha una deixadesa de l'Ajuntament i ens estem quedant sense platja, amb un gran perjudici pel comerç», ha apuntat Gerardo Moreno.

Els fons Next Generation

Des de la Xarxa Vendrellenca creuen que el consistori hauria de treballar en propostes per aquests barris per obtenir fons dels Next Generation. Un d'ells seria fer un pas per a persones a Cala Berenguer, al Francàs. Podem va presentar aquesta proposta de la Xarxa en un ple, i la moció va ser aprovada per unanimitat. 

Altres millores que es reclamen són a la Rambla Josep Cañas, al Tancat, a la carretera de Valls, o a la urbanització Torreblanca. «Cal tenir un govern que equilibri les inversions dels diners públics en tots els barris del municipi», apunten des de la Federació.