L'espai per a gossos que hi ha al costat dels Jutjats del Vendrell.

Demanen millores en un espai per a gossos i una pista de bàsquet del Vendrell

La Xarxa Vendrellenca denuncia deficiències en ambdós espais

La Xarxa Vendrellenca ha presentat una proposta per millorar dos espais que es troben al costat dels Jutjats del Vendrell. Es tracta de l'espai per a gossos i la pista de bàsquet que es troben en aquesta zona. L'entitat ha assenyalat diverses deficiències que hi ha en ambdós espais, perquè l'Ajuntament hi faci actuacions.

En el cas de l'àrea d'esbarjo per a gossos del carrer de Maria Aurèlia Capmany, la Xarxa es va reunir amb diversos usuaris el desembre. Aquests van assenyalar algunes de les mancances que hi havia, com ara el mal estat dels bancs, la proliferació de males herbes o l'enllumenat insuficient. També demanen treure els tubs de formigó que hi ha i que es posin dispensadors de bosses pels excrements.

Pel que fa a la pista de bàsquet que hi ha al costat, des de la Xarxa han fet diverses peticions de millora a l'Ajuntament. Entre elles, posar un cartell amb les normes d'ús, instal·lar una font o estudiar la possibilitat de posar algun desfibril·lador a prop. També demanen posar més bancs i fer un mapa interactiu a la web d'Esports per consultar les pistes que hi ha.

Preocupació per la recollida selectiva

Per altra banda, la Xarxa Vendrellenca també ha mostrat la seva preocupació per la paralització del desplegament de sistemes més eficients de recollida de residus. Tal com va avançar TarragonaDigital, l'extinció del contracte comarcal amb EcoBP ha fet que l'empresa no faci, per ara, més inversions

Des de l'entitat lamenten que s'hagi d'aturar aquest desplegament, encara que reconeixen la tasca que estava fent la regidoria de Residus. Per això demanen al Consell Comarcal del Baix Penedès que impulsi una empresa pública que pugui donar servei als municipis que així ho desitgin. També insten el consistori a «tirar endavant un projecte local de recollida de residus i neteja viària independent i municipalitzat».