La carretera que va del Vendrell a Sant Vicenç de Calders.

Demanen que el nou carril bici que es farà al Vendrell connecti amb Torreblanca

La Federació Xarxa Vendrellenca ha traslladat la proposta a la Diputació de Tarragona

La Federació Xarxa Vendrellenca vol que el nou carril bici que s'ha de fer a la carretera de Sant Vicenç de Calders connecti amb Torreblanca. En un comunicat, des de l'entitat han anunciat que han traslladat aquesta petició a la Diputació de Tarragona, que s'encarrega del projecte.

A finals d'aquest any està previst que comencin els treballs de millora de la carretera TP-2044 i TV-2048 entre el Vendrell i Sant Vicenç. El projecte inclou, a petició de l'Ajuntament del Vendrell, una via verda per a vianants i ciclistes. Transcorrerà pel costat sud de la carretera.

Des de la Xarxa Vendrellenca demanen que aquesta via verda connecti fins a la urbanització Torreblanca a través del camí T-4259. Creuen que complementaria la proposta d'unir el Vendrell amb Torreblanca a través de la Via Augusta, que van presentar el 2020. 

De moment, des de la Diputació no han donat resposta a la demanda. De totes maneres, des de l'Ajuntament ja van avançar que tenien la intenció d'impulsar aquesta connexió amb Torreblanca.