Guillem Estadella a la Ciutadella Ibèrica de Calafell.

Descobrir el Baix Penedès amb humor: el Consell Comarcal estrena una mini sèrie amb el còmic Guillem Estadella

Són vídeos de quinze minuts on es recorren diferents racons de la comarca

'Descobreix el Baix Penedès amb Guillem Estadella' és el nom de la nova campanya turística del Consell Comarcal del Baix Penedès. Es tracta de cinc mini vídeos de quinze minuts cadascun on el còmic cunitenc recorre diferents racons de la comarca explicant les seves potencialitats,

La campanya està dirigida al turisme de proximitat, però també als veïns del Baix Penedès. «Són vídeos on hem volgut trencar tòpics i donar una visió desimbolta de la comarca», apunta el conseller de Turisme, Jaume Casañas. Aquest dimecres 23 de juny s'ha estrenat el 'teaser' de la campanya.

Diferents indrets de la comarca

Guillem Estadella remarca que l'elaboració d'aquests vídeos ha suposat també «una descoberta» per ell mateix de molts indrets de la comarca. «Molts cops no sabem els tresors que tenim aquí a la vora», afegeix. Per això creu que la iniciativa també pot servir per «interconnectar la comarca per després exportar-la a fora».

Cada capítol tindrà una temàtica diferent, passant per la gastronomia, la muntanya, el patrimoni o la cultura. La serralada del Montmell, el Calafell mariner, els cellers de la comarca o els museus seran alguns dels protagonistes. Els vídeos, dirigits i realitzats per Aleix Figueras, s'estrenaran cada setmana, començant la setmana vinent pel del Montmell.