El desembre arriba carregat d'actes a la Biblioteca del Vendrell

Exposicions, concerts, tallers i altres propostes faran les delícies de tots els que s'hi apropin

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ja ha entrat a un desembre farcit d'actes i activitats per totes les edats. Exposicions, concerts, tallers i altres propostes faran les delícies de tots els que s'hi apropin. Començant per l'exposició que es pot veure al vestíbul des del passat 4 de desembre i fins al pròxim 8 de gener sobre 'Raimon Panikkar, viure l’aventura intercultural', amb motiu del centenari del naixement d’aquest filòsof i teòleg.

També es podrà veure el diorama 'Pessebre' fet per Jaume Esteva Oliva, del Grup Pessebrista, del 10 de desembre al 7 de gener.  El divendres 14, a les 17.30 hores, arribarà el tió a la biblioteca, on s'hi quedarà uns dies. Aquest mateix dia a les sis de la tarda es farà una sessió de l'Hora del Conte per a infants a partir de tres anys, amb el títol 'Els contes abrigats'. Anirà a càrrec de La Porta de Fusta, i per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca.

Fer cagar el tió i tallers de Nadal

El divendres 28 de desembre, a les 17.30 hores, es farà cagar el tió i just després, a partir de les 18.15 hores, tindrà lloc el taller 'Vine a fer el teu clauer de Nadal', activitat adreçada a infants a partir de tres anys acompanyats d’un adult, a càrrec d’Activijoc.  Pel que fa a les activitats per adults, el dilluns dia 10, a les 19.30 hores, el Club de Lectura es desplaçarà al Museu Àngel Guimerà per celebrar la darrera sessió de l’any. Estarà dedicada a l’obra 'Alba' i comptarà amb l’assistència del seu autor, Marc Artigau, amb qui els assistents tindran l’oportunitat de conversar.

El divendres 14 de desembre, a les 17.00 hores, es farà una sortida al Gran Teatre del Liceu, en el marc del projecte 'Liceu Bib. La Biblioteca et porta al Liceu', per veure l’òpera 'L’italiana in Algeri' de Gioacchino Rossini. L'endemà, el dissabte 15 a les 17.00 hores, se celebrarà el concert de Nadal dels avis i àvies del Centre de dia Anna Serra i la Residència d’avis la Muntanyeta, dirigits per Àlex Carasol. El divendres 21, a les 20.00 hores, se celebrarà el tradicional concert solidari de Nadal, a càrrec del grup de grallers Tocats de Canya.