El SEM ha atès un home que s'ha ferit fugint de la policia.

Detinguda una dona al Vendrell per atacar una parella i agredir la policia

La policia local també ha detingut un home que intentava fer un robatori amb força

La Policia Municipal del Vendrell va tenir aquest cap de setmana un diumenge intens, amb diferents actuacions que es van concentrar al nucli antic. Primer, agents del torn de matí van detenir, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, una dona que havia atacat una parella que anava amb una menor a la zona de Ca l'Escori. Segons la policia, la dona estava agredint la família, i els agents van intervenir en la seva contenció, que no va ser senzilla.

En el decurs de l'actuació policial, la dona va agredir els agents dels dos cossos policials, fins que finalment va ser reduïda. La detenció va acabar essent efectuada pels Mossos. No va ser l'únic incident d'aquest diumenge 18 d'agost. A la tarda, la policia del Vendrell va detenir un home que hauria intentat fer un robatori amb força al centre. Durant l'actuació, l'home va intentar fugir i va saltar des d'un segon pis, fent-se lesions en un peu. Per aquest motiu, va ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Ensurt per una olla al foc

Per altra banda, aquest dilluns 19 d'agost es va requerir la presència dels Bombers i de la policia local en un habitatge del carrer de l'Om, ja que la seva propietària s'havia quedat tancada fora de la casa i havia deixat una olla al foc. Els Bombers i la policia van poder accedir a l'interior del pis i obrir la porta, sense que la situació anés a pitjor. De totes maneres, es va haver de tallar durant uns minuts el carrer de l'Om.

Durant aquesta tercera setmana d'agost, la policia del Vendrell ha anunciat que farà una campanya de circulació viària per controlar el correcte ús dels cinturons de seguretat als vehicles. La campanya vol servir per controlar que els cinturons es facin servir de forma correcta en adults, infants o embarassades, entre d'altres.