Concentració antifeixista al Vendrell.

Detenen un dels joves que va prendre part a la concentració contra Anglada al Vendrell

Es tracta d'un militant d'Arran de Cerdanyola al qual s'acusa d'atemptar contra l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous 8 d'octubre un jove de Cerdanyola que el passat 18 d'agost va prendre part a la concentració contra Josep Anglada impulsada per l'esquerra antifeixista al Vendrell. La detenció l'ha donat a conèixer Arran de Cerdanyola a través de les xarxes socials. El col·lectiu ha fet una concentració de suport davant la comissaria d'aquesta localitat del Vallès Occidental, poc abans que el jove fos alliberat.

Acusat d'atemptar contra l'autoritat

Segons Arran, el jove està acusat d'atemptar contra l'autoritat, per bé que no se li han posat mesures cautelars. La manifestació que va convocar el 18 d'agost el partit Som Identitaris (SOMI) al Vendrell va comptar amb la presència del president del partit, Josep Anglada. La convocatòria del partit d'extrema dreta va punxar i només hi van assistir una quinzena de persones, mentre que la contra manifestació antifeixista va congregar molta més gent.

Un cop acabada la manifestació de SOMI va haver-hi alguns aldarulls a la zona de la Rambla, que van acabar amb agents dels Mossos d'Esquadra perseguint a una persona que havia donat un cop a un dels policies.