Un veí de Calafell dispara des del balcó per matar gats

Segons diversos veïns, ja s'han donat diversos casos

Molta preocupació a Calafell entre els propietaris de gats. Segons ha transcendit en els darrers dies, un veí d'aquesta localitat del Baix Penedèsdispara, des del balcó de casa seva, contra aquests felins amb la intenció d'acabar amb la seva vida. Ho fa amb una escopeta de perdigons, amb la qual provoca importants ferides als animals i, alguns d'ells, acaben efectivament morint.

Un dels casos s'ha conegut la tarda d'aquest dijous, 17 de gener. El 'Diari de Tarragona' ha recollit la història dels propietaris d'una gata que van veure com, ara fa uns dies, la seva mascota, era disparada per aquest veí i acabava morint a causa de les ferides.

Dispara perdigons als gats des del seu balcó

Segons recull aquest rotatiu, una veïna va trobar, a mitja tarda d'aquest dimecres, 16 de gener,  la gata estesa a terra al carrer d'Alemanya de Segur de Calafell. De seguida va identificar-la: era la mascota dels seus veïns, de manera que la va recollir, creient que estava ferida, i se la va endur. La mala notícia, però, va ser que  la gata no va poder superar el dispar, que li van fer just al cap, i va morir.

No és, però, el primer cas que es dona de gats contra els quals es dispara i acaben morint en aquesta zona de Segur de Calafell. Segons el testimoni que els propietaris donen al rotatiu, només aquesta setmana han mort tres gats per culpa dels perdigons. A més, asseguren  intuir força qui és el veí que dispara contra els gats i diuen que estan disposats a assenyalar-lo si actuen els Mossos d'Esquadra.

Molta preocupació i indignació entre els veïns d'aquesta zona de Calafell

El veïnat se sent indignat pel fet terrible de matar gats, però tem que, a més, aquest perill tan greu es pugui estendre i acabar fent mal directament a les persones: tenen por que acabin rebent nens o persones grans, o que algun vehicle rebi un dels trets i això acabi causant danys més grans com ara accidents.

També et pot interessar

Un policia local mata a trets un gos al mig del carrer a Segur de Calafell

El PACMA porta a la fiscalia el cas del gos mort a Calafell