L'accident ha obligat a tallar dos carrils de l'AP-7.

Dos carrils tallats a l'AP-7 al Vendrell per un accident amb un ferit

En el sinistre només hi ha un vehicle implicat

Nou matí intens de circulació a les carreteres tarragonines. Un accident que ha tingut lloc a les 08.35 hores al quilòmetre 220 de l'AP-7, al seu pas pel Vendrell (Baix Penedès) ha obligat aquest dimarts 20 d'agost a tallar dos carrils d'aquesta autopista en sentit sud, cap a Tarragona. Segons han informat des del Servei Català de Trànsit (SCT) en l'accident només hi hauria un vehicle implicat.

Des del SEM han afegit que hi ha un home ferit menys greu,el qual ha estat traslladat a l'Hospital del Vendrell. Tot i que el sinistre ha obligat a tallar dos carrils, de moment no hi ha retencions perquè el volum de trànsit no és massa elevat. Tot i això, des de Trànsit recomanen precaució a l'hora de circular per aquest tram, ja que només es fa per un sol carril en direcció a Tarragona.

Un mort i nou ferits a Amposta

El dia ha començat a la regió amb la notícia d'un accident de trànsit que ha tingut lloc durant la matinada també a l'AP-7, en aquest cas al seu pas per Amposta. S'hi han vist involucrats un turisme i un autocar, amb el resultat d'un mort i nou ferits. La persona que ha perdut la vida era el conductor del turisme. En aquests moments s'estan estudiant els motius del sinistre. L'AP-7 s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa entre Amposta i Vinaròs, i s'estan fent desviaments cap a l'N-340.