L'Ohtel Sant Salvador del Vendrell.

Dos hotels del Vendrell i Vila-seca acolliran prop de 600 refugiats ucraïnesos

La cadena Ohtels ha avançat la seva obertura, que estava prevista pel mes d'abril

Prop de 600 ucraïnesos seran acollits en dos hotels del Vendrell i Vila-seca. Són dos establiments de la cadena Ohtels, que han avançat la seva obertura per aquest motiu, inicialment prevista pel mes d'abril. 

El del Vendrell és l'Ohtel Sant Salvador, situat en aquest nucli marítim, en el qual es preveu l'arribada de 298 ucraïnesos aquest dijous. Se sumaran al centenar que ja hi ha des de finals de febrer a l'alberg de Santa Maria del Mar de Coma-ruga.

El de Vila-seca és l'Ohtel La Hacienda, que ha obert aquest dimecres 23 de març i ja acull prop de 300 refugiats. Els pròxims dies encara en podrien arribar més. La Creu Roja és la que s'encarrega del trasllat dels ciutadans ucraïnesos.

Els dos establiments s'han preparat per poder gestionar «de forma àgil i eficaç» les necessitats que puguin tenir les famílies ucraïneses. La cadena col·labora amb l'expedició solidària 'Comboi Ucraïna' que va sortir de Salou divendres passat. Porta material humanitari i acollirà a Tarragona una família ucraïnesa.