accident el vendrell

Dos positius per alcoholèmia en accidents al Vendrell

La Policia Local del Vendrell ha instruït diligències judicials als conductors

La Policia Local del Vendrell ha actuat en diversos accidents a la capital del Baix Penedès. En dos dels incidents, els conductors dels vehicles han resultat ferits i han donat positiu en la prova d'alcoholèmia, motiu pel qual els agents de la policia vendrellenca han instruït diligències judicials. En ambdós accidents, hi ha hagut elevats danys materials i a tercers. 

Dos conductors beguts s'accidenten 

Durant aquesta setmana, la Policia Local del Vendrell ha hagut d'actuar en diversos accidents al municipi. En dos d'ells, els agents de la policia vendrellenca han hagut d'instruïr diligències judicials per conduir sota els efectes de l'alcohol. 

Els conductors dels dos incidents, van resultar ferits, de caràcter lleu. Un dels denunciats va donar un resultat positiu en la taxa d'alcoholèmia de 0,42 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat i l'altre accidentat 0,62 mg/l.

En conseqüència de l'accident, la Policia Local del Vendrell ha informat que en tots dos accidents hi ha hagut elevats danys materials al mobiliari urbà i a tercers.