L'Eina del Vendrell planteja diferents 'escenaris de futur' en els seus 20 anys

L'organisme programa diverses conferències amb ponents destacats

L'Eina Espai Empresarial del Vendrell segueix celebrant els seus 20 anys d'activitat i, aquesta setmana, s'han presentat diverses conferències que se celebraran els mesos de novembre i desembre com a part d'aquesta commemoració. Les xerrades s'han englobat sota el nom 'Escenaris de futur', amb ponents destacats i l'objectiu que tinguin un caràcter divulgatiu per a un públic no especialitzat. Totes elles són, també, gratuïtes.

Amb aquestes conferències, l'Eina vol reflexionar «sobre els diferents escenaris de futur que ens podem trobar i com ens hi podem adaptar en referència a l'activitat empresarial», ha apuntat el regidor d'Emprenedoria i Universitat, Ferran Trillas. El regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, ha afegit que «a partir de l'última crisi econòmica, la societat ha canviat molt, i això ens demana una adaptació per poder trobar llocs de treball». Aquestes xerrades volen ser una eina més per a aquesta finalitat.

Conferències sobre els 'Escenaris de futur'

Per debatre sobre tots aquests canvis, l'Eina ha convidat experts de diferents disciplines perquè aportin els seus punts de vista sobre un futur carregat d’incògnites. La primera xerrada serà el dijous 8 de novembre, a les 19.00 hores, al Museu Deu, i versarà sobre 'La societat hiperdigital', amb Alberto Delgado, director de consultoria digital i professor convidat a ESADE. El divendres 16 de novembre, a les 19.00 hores i també al Museu Deu, es farà la conferència 'Comunicació i qualitat informativa', amb Emma Riverola, creativa publicitària, i Jorge Luis Marzo, historiador i escriptor.

L'última de les tres xerrades es farà el dimecres 12 de desembre, a les 19.00 hores, en aquest cas a l'auditori petit de l’Escola Municipal de Música Pau Casals. Amb el títol de 'Economia: escenaris de futur', es comptarà amb la presència de José María Gay de Liébana, economista, escriptor, conferenciant i professor d’economia financera i comptabilitat. L'Eina del Vendrell celebra aquest 2018 els seus vint anys de vida, amb diferents activitats com les que s'han presentat aquest dimecres 24 d'octubre.