ERC del Baix Penedès.

ERC reitera l'aposta per fer una «Idiada 2» com a alternativa al Logis Penedès

Els republicans recorden que l'empresa necessita més terrenys per créixer

ERC del Baix Penedès ha valorat amb satisfacció la inversió de quinze milions per a Idiada aprovada per la Generalitat aquest dimarts 3 de novembre, però ha recordat que l'empresa de tecnologia per a automòbils necessita nous terrenys per créixer més. En una roda de premsa feta a la seu d'ERC del Vendrell, l'alcalde de Banyeres, Amadeu Benach, ha apuntat que les pistes de proves que es faran amb aquesta inversió «seran les últimes que hi poden cabre al complex actual de Santa Oliva».

Per això, Benach ha remarcat que es manté la necessitat d'impulsar una «Idiada 2» als terrenys on està previst desenvolupar el Logis Penedès, una alternativa que el mateix batlle banyerenc va posar sobre la taula ara fa dos anys. «Hi ha molts països que ja estan construint noves pistes de proves pel vehicle autònom, i aquí no ens podem quedar enrere», ha afegit Benach. Aquesta és una petició que ja han fet diverses vegades des de l'empresa ubicada a Santa Oliva.

ERC, en contra del Logis

Des d'ERC del Baix Penedès s'han mostrat totalment en contra del Logis Penedès i asseguren que és una postura que comparteixen des de la direcció nacional del partit. «La nostra aposta és per una Idiada 2 que pot deixar més de cent milions d'inversió, no estem per la logística», ha asseverat Benach. Els republicans creuen que no cal fer un nou polígon logístic i aposten perquè s'aprofiti l'espai que deixaran lliure empreses com Saint-Gobain per ubicar noves indústries.