Imatge de la manifestació de Cunit per exigir mesures a la carretera C31

ERC de Cunit demana que les obres de millora de la C-31 comencin passat l'estiu

El partit no vol que es perjudiquin els comerços de la zona en temporada alta

Des del grup municipal d'ERC de Cunit han presentat una instància a l'Ajuntament per demanar a l'equip de govern que es facin «totes les gestions possibles» amb la Generalitat perquè les obres de millora de la C-31 «s'iniciïn un cop passat l'estiu», per tal de «no perjudicar encara més els comerços del municipi».

Les obres per millorar la C-31 estan projectades des de fa més d'un any, però encara no han començat. La licitació es va fer l'estiu de l'any passat i, al ple del passat mes de març, l'alcaldessa del municipi, Dolors Carreras, va apuntar que els treballs començarien aviat.

«Un estiu complicat pels negocis»

Per aquest motiu, des d'ERC han fet aquesta petició, ja que, tot i creure que són unes obres molt necessàries, «agafaria pel mig un estiu que, ja de per si, s'estima que serà complicat pels negocis locals, a més dels problemes derivats del trànsit per fer-se obres en aquesta època i del perjudici per a la ciutadania». 

Les obres de millora de la C-31 són molt esperades a Cunit. Aquesta via interurbana travessa el municipi pel mig i té un elevat trànsit, que ha provocat múltiples atropellaments els últims mesos. Fins i tot es va fer una protesta veïnal el febrer del 2020 per demanar solucions a aquest problema.