Els blocs de formigó que s'han posat al pàrquing de l'Hospital del Vendrell.

ERC-Som Poble acusen PSC i Junts de fer «electoralisme» amb el pàrquing de l'Hospital del Vendrell

Recorden que es va anunciar una ampliació del pàrquing abans de les eleccions municipals

El grup municipal d'ERC i Som Poble a l'Ajuntament del Vendrell ha carregat contra el PSC i Junts pel Vendrell després que la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla afirmés aquest dijous 28 de novembre que no es faria cap ampliació del pàrquing de l'Hospital del Vendrell el pròxim any 2020. La coalició recorda que el passat mes d'abril, en un comunicat conjunt, la Xarxa Santa Tecla i l'Ajuntament van assegurar que s'ampliaria el pàrquing amb 140 places addicionals l'any 2020.

Comunicat amb un «interès electoralista»

La reculada de la Xarxa Santa Tecla respecte a aquest tema ha portat a ERC-SP a lamentar que aquell comunicat s'hagués fet «únicament amb un interès electoralista, per afavorir els partits, PSC i Junts pel Vendrell, que en aquell moment formaven el govern». El comunicat es va enviar quan faltaven menys de dos mesos per a les eleccions municipals del 26 de maig

La coalició d'esquerres afegeix que «una entitat com la Xarxa Santa Tecla no hauria d'haver col·laborat en aquella nota» i considera «molt greu» aquest fet, apuntant que «els veïns i veïnes no només del Vendrell, sinó de tota la comarca, no mereixen que alguns partits o entitats menteixin d'aquesta forma». Per tot plegat, ERC-SP demanen a l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, que convoqui de forma urgent una Junta de Portaveus perquè es donin «les oportunes explicacions a tots els grups municipals de l'Ajuntament del Vendrell».

Terrenys que no són propietat de la Xarxa Santa Tecla

El director de la Xarxa Santa Tecla, Joan Maria Adserà, va afirmar aquest dijous que no es faria cap ampliació del pàrquing el 2020 perquè els terrenys annexos on s'hauria de dur a terme aquesta ampliació no són propietat de la Xarxa ni en tenen els drets d'explotació. Per aquest motiu, s'ha prioritzat l'ampliació de les Urgències, que creixeran en un 30% de superfície amb nou boxs addicionals.

També et pot interessar: