Imatge d'un comboi del servei de Rodalies de Catalunya.

ERC-Som Poble demana a l'alcalde del Vendrell que expliqui el projecte de les pantalles d'Adif

El grup municipal veu «manca de transparència» en aquest assumpte

El grup municipal d'ERC-Som Poble ha començat el curs polític fent diverses peticions al govern municipal. Una de les reclamacions es refereix al projecte d'Adif de posar pantalles acústiques al voltant de la via del tren. Aquest agost es va saber que ja s'havien començat a fer les primeres expropiacions al Vendrell per aquest tema.

Des d'ERC-SP lamenten la «manca de transparència» que hi ha sobre l'assumpte. Per això demanen que l'alcalde, Kenneth Martínez, comparegui per donar informació als ciutadans. «No sabem com són les pantalles, on s'han de posar ni l'impacte que tindran», ha inquirit Lluís Navarrete.

El grup municipal també vol saber si el consistori presentarà al·legacions, tal com faran altres ajuntaments com el de Calafell. De la mateixa manera, creuen que s'haurien de concretar les alternatives que hi ha per minimitzar el soroll dels trens.

Comissió de civisme

A banda d'aquesta petició, la coalició també ha demanat que es convoqui la comissió de civisme al més aviat possible. Els problemes de «baralles, sorolls, contenidors cremats o abocaments» fan necessaris, segons el grup, que es prenguin mesures. Des d'ERC-SP creuen que cal dotar de més recursos a la policia local i renovar els serveis de neteja viària i recollida de residus.