Entrada al pàrquing del carrer de la Cerdanya.

ERC-Som Poble denuncia que un pàrquing del centre del Vendrell no s'hauria d'usar com a zona blava

El solar és de titularitat privada, raó per la qual no es podria usar per a aquesta finalitat

El grup municipal d'ERC-Som Poble ha denunciat que un pàrquing que s'està usant com a zona blava al centre del Vendrell seria «il·legal». El grup ha fet referència a un informe dels Serveis Jurídics on s'assegura que aquest terreny no es pot usar com a zona blava perquè no és públic. El solar, de titularitat privada, està situat al carrer de la Cerdanya.

Segons ERC-SP, durant anys l'Ajuntament va llogar aquest solar i el va cedir a Parven per a la seva explotació com a zona blava. Els serveis jurídics van avisar en el seu moment que el consistori no podia llogar uns terrenys i cedir-los a una empresa privada. Això va dur a un judici per impagament de l'arrendament per part de l'Ajuntament, que va rebre una sentència en contra. 

Requeriment del consistori

El grup municipal lamenta que el consistori hagi seguit permetent que el solar es mantingui com a zona blava. Fan menció a un requeriment que van enviar el passat març a Parven perquè «adopti les mesures per diferenciar la gestió i explotació» d'aquest aparcament. Igualment, tenen dubtes sobre en quin estat queden les multes de zona blava cobrades els darrers anys.

Com que tot es manté igual tres mesos després, el grup presentarà una moció al ple de juny perquè es posi fi a aquesta situació. També demanen que els Serveis Jurídics facin un informe sobre en quin estat queden les multes imposades en aquest aparcament