Gisela Arbós, a la plaça de les Moreres del Vendrell.

ERC-Som Poble denuncia que una altra zona blava, aquesta de Coma-ruga, seria «il·legal»

Asseguren que l'espai no forma part de la concessió i està catalogat com a zona verda al POUM

Més problemes amb la zona blava del Vendrell. El grup municipal d'ERC-Som Poble ha denunciat que un espai de Coma-ruga que es fa servir amb aquesta finalitat seria «il·legal». Es tracta de la plaça de les Moreres, un espai que és propietat de l'Ajuntament des de l'any 2000.

Segons ERC-Som Poble, aquest gran aparcament «no figura entre els espais objecte de la concessió» amb Parven. També asseguren que no hi cap mena de contracte entre el consistori i l'empresa concessionària de la zona blava. Per últim, apunten que l'espai està catalogat com a zona verda al POUM. 

«Permissivitat» amb Parven

«No podem entendre per què aquest aparcament està sent gestionat per Parven com a zona blava des de fa tants anys», es pregunten des d'ERC-Som Poble. Per això critiquen la «permissivitat» que el consistori té amb aquesta empresa «que té un 68% de capital privat».

Per tot això, el grup municipal demana que Parven cessi l'activitat de zona blava en aquest parc i que l'alcalde doni explicacions sobre el tema. També volen que els serveis jurídics estudiïn «els perjudicis que s'hagin pogut tenir per aquesta situació». Fa unes setmanes ja es va constatar que un altre aparcament de zona blava del Vendrell funcionava de manera irregular.