La nova executiva d'ERC del Vendrell.

ERC del Vendrell ja té nova executiva, amb Daniel Pernas com a president

Substitueix l'anterior, encapçalada per Jaume Vallès, que va dimitir el març

L'assemblea de militants d'ERC del Vendrell, celebrada aquest passat 2 de desembre, va escollir, amb una àmplia majoria, l'única proposta de renovació de l'executiva local del partit. El nou equip està encapçalat per Daniel Pernas com a president, i compta amb Albert Rovira com a secretari d'organització, Yolanda Navarro com a secretària de finances, Lluís Navarrete com a secretari de política municipal, i Eva Mata com a portaveu del grup municipal, així com secretària de medi ambient.

L'executiva es completa amb Marc Jané (joventut), Xènia Landeira (imatge i comunicació) Jordi Català (esport) Carol Mayor (nova ciutadania), Eduard Vidal (cultura i entitats), Sílvia Lugones (secretària de la dona), Antonio García (mobilitat), i Carme Vidal (educació). Des del partit remarquen que l'executiva respecta la paritat d'homes i dones i «vol donar resposta als nous reptes locals i comarcals, esdevenint la referència a la comarca i al país».

D'aquesta manera, ERC del Vendrell certifica l'obertura d'una nova etapa, després que l'anterior acabés de forma abrupta amb la dimissió del que era president local, Jaume Vallès, el passat mes de març. Vallès va dimitir per «discrepàncies amb la direcció del partit» en el procés de negociació que va desembocar en la creació de la coalició entre ERC i Som Poble per a les eleccions municipals. En aquell moment, l'anterior president va remarcar que no s'havia sentit recolzat pels altres membres de l'executiva, raó per la qual va dimitir.

Moció al Consell Comarcal sobre els accessos a l'Hospital

Per altra banda, ERC serà la formació que presentarà una moció de la Xarxa Vendrellenca al ple del Consell Comarcal del Baix Penedès d'aquest dimecres, en la qual es demana una millora dels accessos per carretera a l'Hospital del Vendrell. Aquesta moció ja es va aprovar a l'Ajuntament del Vendrell, i ara des de la Xarxa volen que s'insisteixi a demanar a Foment que «faci un estudi de viabilitat tècnica per la millora de l'accessibilitat per carretera» a l'Hospital.