Martí Carnicer.

L'exalcalde del Vendrell Martí Carnicer, nou comissionat econòmic de la Xarxa Santa Tecla

Ocuparà la vacant deixada per Joan Pedrerol Gallego

L'exalcalde del Vendrell Martí Carnicer ha estat nomenat nou comissionat econòmic de la Xarxa Santa Tecla aquest dilluns 29 de novembre. Carnicer ocuparà la vacant que ha deixat Joan Pedrerol Gallego, traspassat el passat 19 de novembre.

El nomenament ha estat acordat a la reunió d'aquest dilluns de la permanent de la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Des de la Fundació han informat que Carnicer posarà «la seva expertesa a disposició de la Xarxa en l'apartat de gestió econòmica».

Com a comissionat econòmic, serà l'encarregat «de fer el seguiment de les accions econòmiques i la seva evolució en el conjunt de l'organització sanitària». A la Xarxa, compartirà tasca amb Josep Ramon Fuentes, comissionat de Serveis Jurídics, i Josep Maria Milà, comissionat de projectes de l'organització.

Llicenciat en Econòmiques per la UB, Martí Carnicer i Vidal (el Vendrell, 1951) ha exercit d'alcalde del Vendrell en dues etapes diferents. La primera, del 1979 al 1994, i la segona, del 2013 al 2019. També va ser secretari general del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, Carnicer és vocal de la Fundació Centres Assistencials i d'Urgències (CAUS) de la Xarxa de Santa Tecla.