Una de les fotografies de la mostra de Raúl Gallego.

Raúl Gallego retrata llocs i escenes de la Bisbal del Penedès

L'Arboç acull un concert del grup Eròtic Giust

'La Bisbal viva' és el títol que porta l'exposició que el bisbalenc Raúl Gallego inaugura el dissabte 5 d'octubre, a les 19.00 hores, al Centre Municipal de Cultura (CMC), en el marc de la Fira de la Bisbal del Penedès. A la mostra, Gallego retrata carrers, façanes, llocs emblemàtics i escenes quotidianes del municipi, com les festes populars o la verema. L'autor explica que l'exposició «mostra la vida d’un poble que està viu, la Bisbal té molta vida, hi passen coses i s'hi fan coses, perquè la gent té inquietud per fer coses».

Veí de la Bisbal, Raúl Gallego ha tingut latent des de fa anys la vocació per la fotografia, però va ser fa tres anys quan va decidir dedicar-s’hi de forma professional. La decisió la va prendre després de fer fotografies dels còctels a la cocteleria on treballava. «La meva sorpresa va ser quan, després de veure les fotografies que feia, els restaurants van començar-me a demanar si els podia fer jo les fotos per a les cartes», apunta Gallego, que afegeix que en aquell moment va fer el pas.

Fotos del dia a dia de la Bisbal

'La Bisbal viva' mostra la visió fotogràfica que Raúl Gallego té del municipi. Segons l'autor, es tracta «d'un resum d’aquests dos anys i mig de projecte que engloben l’ambient, la vida, els paisatges, el carrer i les persones de la Bisbal, en el seu dia a dia». Unes imatges que demostren que «un poble relativament petit pot tenir molta vida». L'exposició es podrà visitar del 5 al 13 d'octubre al CMC.

 

Concert d'Eròtic-Giust a l'Arboç

Un altre acte cultural que es farà al Baix Penedès durant el mes d'octubre serà el concert del grup Eròtic-Giust a l'Arboç, el 19 d'octubre a les 22.00 hores al teatre El Centre. Es tracta d'un concert escenificat en el qual s’interpreten peces de Marcel Casellas, arranjades per una formació de vuit músics, amb lletres provinents de poesia eròtica d’autors contemporanis catalans, com ara Miquel Desclot o Jaume Arnella. La direcció escènica va a càrrec d’Iban Bertran i Anna Pérez. El Preu de l’entrada anticipada és de deu euros —a la papereria Montserrat— mentre que a taquilla serà de dotze euros.