El Portal del Pardo acull la mostra col·lectiva 'Essencials (...)'.

Exposició al Vendrell: Com el coronavirus ha capgirat les nostres vides

La Sala Portal del Pardo acull la mostra col·lectiva 'Essencials (...)'

La Sala del Portal del Pardo del Vendrell acull des del pròxim dilluns 8 de març la mostra col·lectiva 'Essencials (...)', en la qual diversos artistes locals mostren la seva visió sobre l'impacte que ha tingut la pandèmia del coronavirus en la societat i la gent.

L'exposició es presenta com un procés creatiu d'artistes de diferents disciplines, que coincideixen en un mateix espai per generar una reflexió i un intercanvi d'impressions. Així, a banda de recollir com la Covid ha capgirat les vides de tothom, també es mostrarà com ha afectat el procés creatiu dels artistes

Creacions a la mateixa sala

A la mostra hi participen Carol Palau, Roser Oter, Anna Agudo, Adrià Canet, Philippe Lavaill, Joaquim Milà, Dolors Escoté, Jordi Pellicer, Ton Barnadas i els alumnes del Batxillerat d'Arts de l'Institut Baix Penedès. Tots ells duran a terme les seves creacions a la sala, oferint al públic la possibilitat de veure'ls treballar en directe. Cada setmana hi haurà dos dels artistes.

A banda d'aquesta exposició, la sala també acollirà el projecte 'Ànima Plural' de Roser Oter, que vol ser un homenatge a la unió social en temps de pandèmia, i la mostra fotogràfica '#fotoconfinades', en la qual 31 fotògrafs relaten el confinament de la passada primavera, en una iniciativa impulsada per la Galeria Fotogràfica Tres-e-u de Vic.

Exposicions al juny

Per al mes de juny hi ha previstes dues exposicions més. Una és 'El buit', de Camil·la Pérez Salvà, Enric Llevat, Madola, Maria Bosch, María Eugenia Manrique i Nu Díaz, que parteix de l'observació de diferents peces de l'antiga tradició terrissera del Vendrell. L'altra és 'La nostra mirada', de la Fundació Santa Teresa, on es recullen un seguit de fotografies que reflecteixen les emocions més profundes dels seus autors, mitjançant imatges aparentment senzilles.