Façana de l'Ajuntament de Cunit.

Una família de Cunit que fa tres mesos que no té casa demana ajuda

La parella viu en una furgoneta mentre el seu fill està allotjat a casa d'uns coneguts

Una família de Cunit que fa tres mesos que està sense casa ha demanat ajuda per la complicada situació en la qual es troben. Segons explica el Diari Més, els dos progenitors de la família viuen des del juliol en una furgoneta. Es troben en aquesta situació després que se'ls expulsés d'un pis que havien ocupat.

La parella té un fill que té autisme i que està allotjat a casa d'uns coneguts. El rotatiu apunta que la família ha buscat ajuda a les diferents administracions del territori, com l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Baix Penedès. Però, per ara, tot ha estat infructuós.

Sense pisos d'emergència al Baix Penedès

Tot i que no volen tornar a ocupar un habitatge, temen que la baixada de temperatures els deixi en una posició encara més complicada. Des de l'Ajuntament de Cunit han apuntat a aquest diari que s'està buscant una solució d'emergència per a la família. S'està fent a través de les treballadores socials del Consell Comarcal

«El problema és que la mesa d'emergència que té la Generalitat per a aquests casos no disposa de pisos al Baix Penedès», assegura l'alcalde, Jaume Casañas. Tot i això, apunta que s'està treballant per trobar una «solució d'emergència». L'Ajuntament disposa de pisos de lloguer social, però en aquests moments no hi ha places vacants.