Imatge de la Farrastoltes del 2019

L'organització del Farrastoltes del Vendrell mostra dubtes sobre la continuïtat de la festa

La festa es va haver d'ajornar una setmana per problemes amb les tramitacions

L'organització del Farrastoltes del Vendrell ha emès un comunicat aquest dimecres 11 de març valorant com s'ha desenvolupat la festa d'aquest any 2020, que finalment es va celebrar el dia 28 de febrer. L'esdeveniment, que inicialment, s'havia de celebrar el divendres 21 de febrer, coincidint amb el Carnaval del Vendrell, es va haver d'ajornar una setmana, després que no rebessin l'autorització necessària a temps per part dels Bombers de la Generalitat.

La festa es va acabar celebrant el divendres 28 de febrer, i des de l'organització han agraït a totes les persones que van assistir a la festa, així com al Club d'Esports, els DJ's, els col·laboradors, els proveïdors, entitats com Alerta Violeta i establiments com la llibreria Mitjans. Tot i això, afegeixen que ara cal «obrir un període de reflexió sobre la continuïtat de la festa», després de les «traves burocràtiques i decisions 'tècniques'» que van haver d'afrontar.

 

Veuen manca de voluntat per solucionar els problemes

Els impulsors expliquen que l'ajornament d'una setmana va comportar que molta gent no pogués anar a la festa, així com «pèrdues econòmiques per part de l'organització», i es mostren convençuts que «només amb una mica més de voluntat quan pertocava no hagués calgut tota aquesta situació». Els organitzadors afegeixen que «vista l'experiència d'enguany, caldrà repensar si té sentit organitzar a la nostra ciutat una festa que, potser, hi ha qui no vol que s'organitzi amb les mateixes ganes que nosaltres».

El comunicat acaba lamentant que seria «una pena» que es perdés una festa «que vol complementar els actes de celebració del Carnaval i oferir una alternativa d'oci per un dia en una ciutat on han mancat, històricament, alternatives per sortir pels joves». Des de l'organització asseguren que, si és per ells, «el Farrastoltes no morirà», però desitgen que això tampoc acabi passant per culpa d'altres.