Ferran Aixalà serà el pregoner de la Festa Major de la Bisbal del Penedès.

L'humorista Ferran Aixalà serà el pregoner de la Festa Major de la Bisbal del Penedès

El municipi viurà una trenta d'activitats entre el 14 i el 18 d'agost

La Bisbal del Penedès ja ho té tot a punt per celebrar la seva Festa Major, que tindrà lloc entre el 14 i el 18 d'agost. La festa tindrà una trentena d'actes tradicionals, populars, culturals, esportius o de lleure, entre els quals destaquen els concerts de les nits joves, amb grups que han estat triats pel jovent del municipi. Aquesta era una proposta que es va recollir al Videobox de l'any passat, organitzat per la regidoria de Joventut.

Els grups que actuaran les nits dels dies 14 i 16 d'agost seran Adala & the Same Song Band, Auxili, Lágrimas de Sangre i Tapeo Sound System. Els dos dies, després dels concerts, hi haurà música oferida per la Ràdio Esventada i Boom Watts Sound Systems. Com a novetat, aquest any s'ha canviat el Videobox per un Photobox, amb el qual tots els que hi participin les nits dels concerts s'hauran de fer una foto, que s'haurà de penjar a Instagram amb l'etiqueta #PhotoBoxBisbal, i una descripció de la proposta que es vulgui fer relacionada amb la Festa Major.

Ferran Aixalà, pregoner de la festa

Abans de tot això, però, el dimecres 14 d'agost a les 19.30 hores hi haurà el pregó d'inici de la festa, que anirà a càrrec de l'humorista Ferran Aixalà. Aquest lleidatà, conegut pel seu treball a diferents cadenes de televisió, ja fa vuit anys que viu a la Bisbal. A més de portar la comèdia i l'humor a països com Nova York, Jordània, Corea del Sud, Itàlia o França, també ha pres part, com a guionista o animador, en programes com 'El Gran Dictat', 'Oh Happy Day', La Marató de TV3', 'El Paisano' o 'La Hora Musa', així com al programa de RAC1 'Versió d'Estiu'. De la mateixa manera, és cantant del grup Pastorets Rock. 

Un any més, la Bisbal aposta per la campanya 'Oh My Got!', amb l'objectiu de promoure l'ús d'un sol got reutilitzable durant tota la festa. Aquest es podrà comprar a la barra del servei de bar de la festa major pel preu d'un euro. L'alcaldessa de la Bisbal, Angès Ferré, ha apuntat que la Festa Major bisbalenca «comptarà amb la participació i la col·laboració d'un gran nombre d’entitats bisbalenques, així com de persones que organitzen activitats de forma altruista». Ferré ha afegit que un dels plats forts serà «la diada castellera del 15 d'agost, que com cada any omple el carrer del Doctor Robert i la plaça de Sant Jordi de gom a gom».